Nyheter

/Nyheter
Nyheter2018-10-14T20:57:52+00:00

Bortkörning av egna granar

Hej gran(n)ar! Nu är det snart tjugondedag Knut och julen raskas ut. Det innebär att många kastar ut julgranen. Som tidigare år tar föreningen hand om din gran men vi har en uppsamlingsplats för detta. Se gulmarkerat område på kartan. Om du redan gjort dig av med granen och lagt den någon annanstans ber vi dig vänligen att bära den till rätt plats. Med önskan om en god fortsättning på det nya året!

2022-01-11|

Felanmälan, förvaltning och städning

Från och med 1 Januari 2022 har vi nya rutiner för felanmälan, fastighetsförvaltning och städning. Styrelsen har även skickat ut ett infobrev med all information. Fastighetsförvaltning Jensen Drift & Underhåll har tagit över förvaltningen av föreningens fastigheter. Det innebär nya kontaktvägar för felanmälan och tekniska frågor. För akuta fel utanför arbetstid är det Bravida som ska kontaktas, precis som förut. Kontaktuppgifter finns på sidorna Felanmälan och Kontakt. Bemanning av expeditionen på Galonvägen 40C Till en början kommer en teknisk förvaltare vara på plats tre halvdagar i veckan för att vara tillgänglig för medlemmarna. Pga. pandemin är det av stor vikt [...]

2022-01-03|

Boendeportal

En påminnelse om att föreningen har skaffat en boendeportal för att underlätta administrationen både för de som jobbar i föreningen och medlemmarna. Där kan du bland annat se dina AVI:er, information om din bostadsrätt och ändra kontaktuppgifter. Ingen registrering krävs utan du loggar bara in med Bank ID. Länk till portalen är https://expeditionen.realportal.nu och det finns även en länk direkt i menyn här på hemsidan.

2021-12-09|

Rensning av hängrännor

Rensning av hängrännor kommer att ske under december, därför kommer det ibland gå människor på taken. Entreprenör är Svenska Tak & Puts.

2021-12-09|

Personalförändringar

Det kommer ske personalförändringar i samarbetet med Brf Brickbandet och Brf Riksby. Mer info finns här.

2021-07-05|

Stulna bildelar

Ytterligare bildelar har blivit stulna från parkerade bilar i området, den här gången på Kvarnbacksvägen. Om du har uppmärksammat något, kontakta expeditionen eller Polisen.

2021-05-24|

Inbrott i området

Det har skett inbrott och inbrottsförsök på Synålsvägen och Dukvägen. Var försiktiga och anmäl om ni ser något misstänkt.

2021-05-04|

Kortare tider på gymmet

Ändrade tider i gymmet från 1 maj Styrelsen har beslutat korta passen i gymmet till 1 timme fr o m 1 maj 2021. Bokade pass påverkas också så kolla era tider! Anledningen är den ökade efterfrågan under pandemin.

2021-04-26|

Bilinbrott

En medlem har fått inbrott i sin bil. Han vill att vi informerar medlemmarna då polisen misstänker att det kan vara en liga i farten. Håll gärna extra utkik och ring 114 14 om ni har något tips eller 112 om det är akut.

2021-03-15|